Ett skolarbete i Webbstjärnan


Välkommen

Du kan få bli en av kamelen Jamals alla kompisar - vill du det? Alla får vara med!

Här på Jamals kompisar får du ha skoj och lära dig saker. Vi lär oss också massor.

Klicka på bilderna där borta till höger, så hittar du olika saker.

Läs gärna mer här.

Hälsningar Klass 3c, Kyrkenorumskolan

Klass 3c

Film från 1:an

Kyrkenorumskolan


Visa Kyrkenorumskolan på en större karta

Senaste kommentarer

Tips på vad man kan göra ute på skolgården

PuttekulorPå våran skolgård så spelar man puttekula och det är något vem som helst kan vara med på. Det enda du behöver är puttekulor och en stor sandlåda. Det finns olika storlekar på kulorna och detta kallas för Big. Beroende på hur stor kulan är så får kulan mera liv eller träffar som det kan kallas.

 

Regler : Man ska försöka träffa varandra med kulorna och den som har blivit av med alla sina liv eller träffar förlorar matchen. Om man spelar med en kula som har storleken 6 big och möter en kula som är en storlek mindre, en 5 Big så ska personen som spelar med 5 Biggen träffa den andre 6 gånger och den personen med 6 Biggen den andre 5 gånger.

 

Man ska även vara noga med att inte kasta sin kula för hårt för det kan vara ganska lätt hänt att kulorna går sönder, men det händer bara om man kastar för hårt. /Filip

1 comment to Tips på vad man kan göra ute på skolgården

  • Eva Widdenhielm

    Hej!
    Jätteroligt att se hur duktiga ni är! Håller tummarna för er! Vår klassblogg varekilspiggelina03or var med bland de 100 bästa, men nu när vi inte är vidare så håller vi tummarna för er! Hälsningar från Orust!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>