Ett skolarbete i Webbstjärnan


Välkommen

Du kan få bli en av kamelen Jamals alla kompisar - vill du det? Alla får vara med!

Här på Jamals kompisar får du ha skoj och lära dig saker. Vi lär oss också massor.

Klicka på bilderna där borta till höger, så hittar du olika saker.

Läs gärna mer här.

Hälsningar Klass 3c, Kyrkenorumskolan

Klass 3c

Film från 1:an

Kyrkenorumskolan


Visa Kyrkenorumskolan på en större karta

Senaste kommentarer

Introduktion

Du kan få bli en av kamelen Jamals alla kompisar – vill du det? Alla får vara med!

Vi är 22 barn som går i klass 3c på Kyrkenorumskolan i Stenungsund. Vår lärare heter Christina Löfving. Vi startade Jamals kompisar när vi började ettan och då vann vi Webbstjärnan i kategorin åk- 1-5! Nu vill vi vinna i år igen!

Här på Jamals kompisar, som är en del av Webbstjärnan, vill vi att du ska ha skoj och lära dig saker.

Vem Jamal är? Det är en dromedar som kommer från Afrika. Han följde med vår lärare i en resväska. En man som kände honom innan han kom till oss sa att han hette Jamal. Förresten, Jamal har fyra barn. En dag hittade vi dem i buskarna på skolgården. (Fast nu har två smitit. Vi tror att en jobbar på Sveriges Radio, för det var en som hette Jalal där, precis som ungen heter och att en jobbar i liften uppe i fjällen. Den försvann där.) Du hittar mer om Jamal här.

Vill ni använda något på vår webbplats? Vad roligt! Gå gärna in på olika ställen, gissa, läs och var med. Ni kan till exempel skriva ut bilder som ni vill färglägga. Men ta inte våra bilder eller text och lägg in på annan webbplats utan att fråga. Vi vill gärna veta var våra saker hamnar. Då är det bättre att länka hit – det går så klart alltid bra. Eller fråga oss. Det har en författare gjort!

Läs mer om tanken bakom webbplatsen här.